Vitaliteitscoach in Breda en omgeving

Vitaliteit betekent levenskracht en is in de huidige maatschappij belangrijker dan ooit tevoren. Een vitaal persoon beschikt over de wil, kracht en het vermogen om op een positieve wijze zijn of haar leven in te richten. Een vitaliteitscoach kan hierbij helpen. Energie speelt een belangrijke rol als we het hebben over vitaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de motivatie om elke dag met volle energie op te staan en te beginnen aan je dag. Een vitaliteitscoach wordt vaak ingezet om gezamenlijk met de persoon in kwestie te werken aan zijn of haar vitaliteit in de breedste zin van het woord. Zo komen niet alleen de fysieke levensstijl en gezondheid aan bod, maar ook de mentale aspecten. Belangrijke speerpunten bij vitaliteit betreffen onder andere energie en positief denken. Als vitaliteitscoach in Breda en omgeving ondersteunen wij mensen in het consistent veranderen van gedrag, waardoor zij meer balans in hun leven kunnen vinden.

Vitaliteitscoach in Breda: alternatieve geneeswijzen

Een aspect die wij als vitaliteitscoach in Breda betrekken bij het proces zijn alternatieve geneeswijzen. Deze onderscheiden zich van de reguliere geneeskunde waarbij diverse oosterse geneeswijzen (zoals de traditionele Chinese geneeskunde) de basis vormen. In principe bestaat deze manier van genezen al veel langer dan de reguliere geneeskunde, dus de naam ‘alternatieve’ geneeswijzen is dubieus. Tegenwoordig zijn de verschillende geneeswijzen vooral aanvullend op elkaar. Zo kunnen alternatieve geneeswijzen in sommige gevallen een goede aanvulling zijn op de reguliere geneeskundige behandelingen. Het brede aanbod alternatieve geneeswijzen kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Denk hierbij aan energetische therapieën, alternatieve medische systemen, biologische therapieën, lichaamstherapieën en geest-lichaamtechnieken. Vaak wordt er bij alternatieve geneeswijzen van uitgegaan dat de ziekte is ontstaan door een verstoring in de levenskracht. Het uiteindelijke doel is dan ook om de balans weer terug te brengen met behulp van een bepaalde therapie. Homeopathie richt zich daarbij volledig op het zelfgenezende vermogen van het lichaam, waarbij de spreuk ‘voorkomen is beter dan genezen’ centraal staat. Meer weten over dit onderwerp? Voor alternatieve geneeswijzen in Breda en omgeving ben je bij vitaliteitscoach Iwona’s Vitality of hearts gegarandeerd aan het juiste adres!

Vitaliteitscoach breda

Belangrijke speerpunten in de kruidenwereld

Bij vitaliteitscoach Iwona’s Vitality of hearts in Breda gaan wij er vanuit dat voeding een belangrijke rol speelt in de algehele gezondheid en vitaliteit van het lichaam en de geest. Wij laten ons hierin dan ook leiden door de belangrijkste speerpunten uit de natuurgeneeskunde. In deze vorm van geneeskunde richt men zich met name op het totaalplaatje van de mens. Zo is niet alleen het lichamelijke aspect van belang, maar spelen spiritualiteit, emoties en de omgeving ook een belangrijke rol. Natuurgeneeskunde gaat uit van het feit dat men zich het beste kan laten leiden door eigen gevoelens en intuïtie. Op deze manier kunnen regels van de (innerlijke) natuur nageleefd worden en ziekte worden voorkomen. Voor voedingsadvies in Breda en omgeving ben je bij Iwona’s Vitality of hearts aan het juiste adres. Zo wordt je niet alleen ondersteund door passende begeleiding in het vinden van jouw eigen intuïtie, maar leer je ook meer over het maken van de juiste keuzes om een optimale gezondheid vanuit de kracht van de natuur te garanderen. Maak bijvoorbeeld kennis met de verschillende seizoensgebonden producten waar jouw lichaam om vraagt, zoals ananas en courgette in de zomerperiode. Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken.

Menu